WEKO3
アイテム / 加賀能登の伝統食品の機能性と抗酸化素材としての有用性 / ED-PR-TERASAWA-N-kaken 2012-5p
ED-PR-TERASAWA-N-kaken 2012-5p
ファイル | ライセンス |
---|---|
ED-PR-TERASAWA-N-kaken 2012-5p.pdf (210.2 kB) sha256 b1e5d7d6fcd43a6294992ca162470fc50a243bcc53687fd1441027439134377b |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2018-07-27 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | ED-PR-TERASAWA-N-kaken 2012-5p.pdf | |||||
本文URL | https://kanazawa-u.repo.nii.ac.jp/record/45491/files/ED-PR-TERASAWA-N-kaken 2012-5p.pdf | |||||
ラベル | ED-PR-TERASAWA-N-kaken 2012-5p.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 210.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|